Antena 3 CNN Actualitate Locale Ninge abundent în mai multe zone din ţară! Imagini cu zăpada care se aşterne spectaculos. Drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire

Ninge abundent în mai multe zone din ţară! Imagini cu zăpada care se aşterne spectaculos. Drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire

Ninge ca în poveşti la munte! Drumarii intervin cu utilijele de deszăpezire în mai multe zone din ţară.

Ninge abundent în mai multe zone din ţară! Imagini cu zăpada care se aşterne spectaculos. Drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire
Sursa foto: Captură video Facebook DRDP CRiova
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Apr 2024   •   08:53

Vremea s-a răcit simțitor, iar la munte ninge ca-n povești. Pe DN67C care duce spre stațiunea Rânca, angajații de la Direcţia Regională Drumuri Poduri Craiova acționează cu mai multe utilaje de deszăpezire şi material antiderapant. 

"Intervenții pentru deszăpezire pe DN 67C, zona Rânca.

Se acționează cu două utilaje cu lamă și material antiderapant pe sectorul afectat de ninsoare pentru asigurarea circulației rutiere în condiții de siguranță.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini din zonele în care a nins.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Stratul nou depus măsoară peste 15 cm, nu vă deplasați pe sectoarele de drum afectate de ninsori cu autovehiculele neechipate corespunzător pentru iarnă!", au transmis reprezentanţii DRDP Craiova.

Intervenții pentru deszăpezire pe DN 67C, zona Rânca. Se acționează cu două utilaje cu lamă și material antiderapant pe sectorul afectat de ninsoare pentru asigurarea circulației rutiere în condiții de siguranță. Stratul nou depus măsoară peste 15 cm, nu vă deplasați pe sectoarele de drum afectate de ninsori cu autovehiculele neechipate corespunzător pentru iarnă!

Publicată de DRDP Craiova pe Duminică, 21 aprilie 2024

Se acționează și pe DN 7A, în zona Voneasa-Vidra

"În zona Voineasa-Vidra, pe DN 7A, se înregistrează ninsori abundente.

Utilajele de deszăpezire acționează cu lamă și material #antiderapant pentru asigurarea condițiilor de circulație în #siguranță", mai transmit autorităţile.

Zăpadă pe Transfăgărăşan

A nins și pe Transfăgărășan. Şoseaua este acoperită de zăpadă. Stratul de zăpadă are 78 de centimetri, la cota 2000. Drumul este închis.

Riscul de avalanșă este de 3 din 5. Iar salvatorii montani spun ca turiștii nu ar trebui să se aventureze în zonă.

 

×
Subiecte în articol: ninge drumari utilaje de deszăpezire
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close