Antena 3 Actualitate Locale Pasagerii unui avion care circula pe ruta Satu Mare-Londra au fost evacuaţi de urgenţă: "S-a simţit miros de combustibil"

Pasagerii unui avion care circula pe ruta Satu Mare-Londra au fost evacuaţi de urgenţă: "S-a simţit miros de combustibil"

de Claudia Popovici    |    23 Mai 2021   •   13:38
Pasagerii unui avion care circula pe ruta Satu Mare-Londra au fost evacuaţi de urgenţă: "S-a simţit miros de combustibil"

Clipe de panică pentru pasagerii unui avion care circula pe ruta Satu Mare-Londra. Ei au fost evacuaţi de urgenţă, după ce pilotul a simțit miros de fum şi combustibil în aeronavă.

Potrivit presei locale, incidentul a avut loc sâmbătă după amiază, pe aeroportul Satu Mare, acolo unde cursa către trebuia să decoleze cu destinația Londra a fost anulată, iar pasagerii au fost evacuaţi de urgenţă la ordinul pilotului care a şimţit miros de fum şi combustibil în aeronavă.

Urmare verificărilor, echipajul de pompieri al aeroportului au constatat că nu este vorba despre un incendiu şi s-a așteptat intervenția şi verificarea amănunțită a aeronavei de către echipele tehnice din Debrecen, specializate în acest sens.

Pe de altă parte, unii pasageri s-au arătat nemulțumiți de întârzieri şi de modul în care s-a desfășurat evacuarea.

”O stewardesă ne-a spus să ieșim de urgență și să lăsăm bagajele în avion, asta a fost pe la 19.10. A fost și un domn în scaunul cu rotile. Se pare că avea ceva probleme mai grave.

A avut priority boarding. L-a îmbarcat primul, iar când au spus să eliberăm aeronava, pe el l-au scos ultimul. Iar scaunul i-a rămas în avion” a spus un pasager pentru presasm.ro.

Între timp problemele au fost remediate, iar pasagerii urmează să reia cursa spre Londra în această după amiază.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close