Antena 3 CNN Actualitate Locale Pasarela din stațiunea Mamaia rămâne închisă și în acest sezon estival. Procesul de reabilitare nici măcar nu a început

Pasarela din stațiunea Mamaia rămâne închisă și în acest sezon estival. Procesul de reabilitare nici măcar nu a început

Pasarela din Mamaia nu va fi redată turiștilor nici anul acesta. Actele pentru reabilitarea sa abia au fost depuse. Pasarela s-a închis în 2021, atunci când au început lucrările de înnisipare.

de Cătălina Buzoianu    |    17 Mar 2024   •   11:55

În 2012, fostul edil Radu Mazăre a avut această idee de a construi pasarela, lucru care s-a și realizat. În capătul ei era prevăzut chiar și un debarcader, de unde plecau ambarcațiunile în plimbare cu turiști de-a lungul stațiunii Mamaia.

Lucrurile s-au schimbat în momentul în care s-a înnisipat această zonă, s-a lărgit plaja și practic o bună bucată din această pasarelă a fost îngropată în nisip, iar ceea ce a rămas s-a degradat de la un an la altul.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu pasarela pietonală degradată din stațiunea Mamaia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În 2022, administrația locală a efectuat o expertiză tehnică. A decis inițial să înlocuiască un anumit număr de piloți. Ulterior, s-a ajuns la concluzia că această pasarelă nu mai prezintă siguranță și trebuie reabilitată.

Deocamdată, procesul de reabilitare nu a început. Sunt mai bine de patru ani de când această pasarelă este nefuncțională din nefericire, pentru că turiștii spun că era un loc unde ei se puteau plimba și puteau admira litoralul din această zonă.

Au fost scoase o serie de documente de către firma care trebuie să reabiliteze această pasarelă, însă este clar că procesul va mai dura cel puțin câțiva ani de zile de acum încolo.

×
Subiecte în articol: pasarela Mamaia inchisa
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close