Antena 3 CNN Actualitate Locale Pompierul care a incendiat intenționat o casă din Sibiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Pompierul care a incendiat intenționat o casă din Sibiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Pompierul angajat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, acuzat că a dat foc intenționat unei case noaptea trecută, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pompierul care a incendiat intenționat o casă din Sibiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
Sursa foto: Turnusfatului.ro
de Claudia Popovici    |    03 Sep 2022   •   22:45

Evenimentul a avut loc în localitatea Șura Mare, judeţul Sibiu, colegii pompierului luptându-se mai mult de două ore pentru a stinge focul 

ISU Sibiu a transmis de la început că focul a fost pus intenționat.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime și un echipaj SMURD.

Ajunși la fața locului, colegii pompierului au constatat că incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei, la terasele exterioare dar și la anexele din spatele casei.

Pompierul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Casa incendiată se pare că aparține fostei sale iubite de care bărbatul se despărțise.

În acest context, procurorii din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj au dispus începerea urmăririi penale faţă de un pompier militar din corpul subofițerilor, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

×
Subiecte în articol: pompier foc locuinta fosta iubită
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close