Antena 3 CNN Actualitate Locale Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră

Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră

Şeful DSU, dr. Raed Arafat intervine de urgenţă în cazul străzii surpate din Slănic Prahova. Oamenii sunt evacuaţi chiar acum!

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Apr 2024   •   11:55

Având în vedere situația de urgență produsă în localitatea Slănic din județul Prahova, generată de tasarea terenului, urmată de formarea unui crater cu adâncimea de aproximativ doi metri pe o suprafață de peste 60 de mp, la nivelul MAI a avut loc o analiză prin care secretarul de stat, șef al DSU, dr. Raed Arafat, a dispus trimiterea la fața locului a unei echipe formată din personal DSU și IGSU, urmând ca aceasta să fie completată în cel mai scurt timp cu specialiști în domeniul construcțiilor și minieri, se transmite într-un comunicat de ultimă oră.

Totodată, a fost dispusă și măsura evacuării persoanelor aflate în proximitatea sau în zona afectată până la efectuarea tuturor verificărilor de către specialiștii în domeniu. 

Vedeţi în GALERIA FOTO de mai jos imagini îngrijorătoare cu strada surpată şi blocurile evacuate

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Strada 23 August din Slănic, pe care se află și sediul Poliției orășenești, a început să surpe în această dimineață.

Accesul auto și pietonal în zona afectată de surpare a fost închis, iar autoritățile așteaptă expertiza specialiștilor în urma căreia să poată lua măsuri.

Până acum nu se cunoaște cauza oficială a acestei surpări.

Update 13:00 A fost evacuat şi sediul Poliţiei Slănic Prahova aflat în aria de risc. Oamenii de ordine au mutat dosarele dar şi mobilierul. 

 

 

×
Subiecte în articol: Slanic Prahova DSU Raed Arafat
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close