Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal monstru într-o piață din Timișoara. Unui bărbat i-au fost aplicate electroșocuri

Scandal monstru într-o piață din Timișoara. Unui bărbat i-au fost aplicate electroșocuri

Caz șocant într-o piață din Timișoara, unde unui bărbat i-au fost aplicate electroșocuri. Zeci de forțe de ordine au intervenit la scandalul-monstru în urma căruia 2 victime, printre care și bărbatul electrocutat, au ajuns la spital. Între timp, unul dintre atacatori a fost reținut.

Scandal monstru într-o piață din Timișoara. Unui bărbat i-au fost aplicate electroșocuri
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    Andrei Naiţă    |    01 Sep 2022   •   17:02

Piața Traian din Timișoara s-a transformat într-un ring de box cu pumni, picioare, cuțite si electroșocuri.

Doi bărbați au ajuns la spital, unul înjunghiat si celalalt electrocutat cu electroșocuri, după un scandal monstru. Zeci de forțe de ordine au intervenit pentru a aplana scandalul.

Totul a început ieri, în jurul orei 19:00. După mai multe pahare de băutură într-un bar, 2 doi frați, ambii recidiviști s-au gandit să își regleze conturile cu un vecin. De la înjurături si amenințări s-a ajuns la o bătaie cu cuțite și lovituri cu electroșocuri.

Vecinul și unul dintre frați au fost transportați la spital cu mai multe leziuni. Din fericire, starea lor este stabila.

6 persoane, cu vârste între 26 și 51 de ani, au fost duse la audieri. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru tulburarea liniștii publice și loviri și alte violențe.

×
Subiecte în articol: scandal Timisoara piata electroşocuri
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close