Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene de coşmar în Dolj! Un tânăr a fost sechestrat de un grup condus de fostul prieten al iubitei sale

Scene de coşmar în Dolj! Un tânăr a fost sechestrat de un grup condus de fostul prieten al iubitei sale

Scene de coşmar în Dolj! Un tânăr a fost sechestrat de un grup condus de fostul prieten al iubitei sale
21 Ian 2019   •   18:08

Şase persoane, între care două femei, au fost arestate, după ce ar fi jefuit şi sechestrat un tânăr de 25 de ani, din Dolj, în timp ce îşi vizita prietena, din Hunedoara, cu care unul dintre agresori ar fi avut o relaţie. Şi fata ar fi fost dusă cu forţa într-o locuinţă din Alba.

„Reclamantul le-a declarat poliţiştilor că după ce a fost lovit, a fost deposedat de 950 de euro şi privat de libertate până în dimineaţa zilei de 19 ianuarie, în jurul orei 06.00. După comiterea faptelor, unul dintre agresori, identificat de poliţişti ca fiind un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Şoimuş, fostul prieten al tinerei în locuinţa căreia a avut loc agresiunea, împreună cu cei şase însoţitori, au părăsit imobilul, constrângând-o şi pe tânără să îi însoţească", a declarat, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal, furt calificat şi distrugere.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Dolj sechestrat
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close