Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer din Mureş a distrus o maşină şi o spălătorie auto într-un accident în Luduş, la peste 100 km/h

Un şofer din Mureş a distrus o maşină şi o spălătorie auto într-un accident în Luduş, la peste 100 km/h

Un şofer din comuna Aţintiş, judeţul Mureş, a distrus o maşină şi o spălătorie auto într-un accident produs noaptea trecută în Luduş, la o viteză de peste 100 de km/h.

Un şofer din Mureş a distrus o maşină şi o spălătorie auto într-un accident în Luduş, la peste 100 km/h
de Sorin Tantos    |    06 Iun 2021   •   09:51

Accidentul de la spălătoria auto din Luduş s-a produs, noaptea trecută, în jurul orei 01.00, atunci când tânărul în vârstă de 37 de ani, din comuna Aţintiş, a condus cu viteză excesivă, iar într-o curbă periculoasă a pierdut controlul volanului.

Maşina a ajuns în curtea unei spălătorii auto, acolo unde a lovit un aspirator şi un autoturism parcat.

Din cauza faptului că la intrare în spălătorie era un limitator de viteză cu o bordură de supraînălţare, maşina tânărului s-a răsturnat.

La locul accidentului au ajuns pompierii de la Luduş şi o ambulanţă SMURD. Medicii i-au acordat şoferului rănit primele îngrijiri medicale şi apoi l-au transportat la UPU Târgu Mureş pentru investigaţii medicale amănunţite.

Maşină spulberată într-o spălătorie auto din Luduş, accident la peste 100 km/h

Poliţiştii au descoperit că viteza nu a fost singurul factor cauzator al accidentului, ci şi alcoolul.

Şoferul avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mai mult, el va fi obligat să plătească din propriul buzunar daunele provocate, având în vedere că poliţa de asigurare auto nu acoperă pagubele provocate de un şofer aflat sub influenţa alcoolului.

×
Subiecte în articol: Luduş mures accident
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close