Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Soția senatorului Virgil Chițac, accidentată pe o trecere de pietoni

Soția senatorului Virgil Chițac, accidentată pe o trecere de pietoni

Soția senatorului Virgil Chițac a fost accidentată în Constanța, pe o trecere de pietoni.

Soția senatorului Virgil Chițac, accidentată pe o trecere de pietoni
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    18 Dec 2019   •   20:06

Incidentul rutier s-a produs într-o zonă intens circulată și a fost cauzat de neatenția unui șofer.

Senatorul a publicat un mesaj pe Facebook în care atrage atenția asupra slabei iluminări a trecerilor pentru pietoni din Constanța.

„Luni dimineata la ora 7.00 sotia mea a fost accidentata pe trecerea de pietoni de la Scola 23 de pe str. Dezrobirii. Un sofer neatent a intrat in ea provocandu-i multiple rani si contuzii… la cap si pe tot corpul. Sigur ca nu are nici o scuza insa explicatia soferului a fost ca nu a vazut-o.

Spre meritul lor cei de la SMURD au venit rapid si au dus-o la UPU unde am gasit-o si eu. Discutand cu politistii am aflat ca mai erau cativa accidentati in situatii similare. Zilnic in orasul nostru, mai ales in diminetile cand inca e intuneric, se intampla astfel de grozavii din cauza proastei iluminari a trecerilor de pietoni.

In ultimii ani, in zona aceea au avut loc numeroase accidente, din care 4 au fost fatale. Se impune de urgenta iluminarea corespunzatoare a trecerilor de pietoni. Stau totusi si ma intreb de ce, in ciuda atator accidente, nimeni din primarie sau de la politie, nu a analizat si reparat aceasta deficienta. Cati oameni mai trebuie sa sufere sau sa moara pentru ca ei sa ia masuri, banale de altfel...”, a scris Virgil Chițac, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook.

Soția senatorului Virgil Chițac a fost accidentată

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close