Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Vâlcea a fost răpit, sechestrat și bătut după ce a mers să se întâlnească cu o fată cunoscută pe internet

Un tânăr din Vâlcea a fost răpit, sechestrat și bătut după ce a mers să se întâlnească cu o fată cunoscută pe internet

Un tânăr din județul Vâlcea a fost răpit, sechestrat și bătut de patru romi din Teleorman, după ce a cunoscut o femeie pe rețelele de socializare.

Un tânăr din Vâlcea a fost răpit, sechestrat și bătut după ce a mers să se întâlnească cu o fată cunoscută pe internet
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    04 Aug 2022   •   20:43

IPJ Teleorman informează că miercuri, Poliția a fost sesizată că un tânăr ar fi fost ținut împotriva voinței sale într-un imobil din localitatea Brânceni și asupra lui s-au exercitat acte de violență.

Forțele de ordine au constatat că tânărul din orașul Drăgășani, județul Vâlcea, ar fi cunoscut pe internet o femeie din comuna Brânceni.

Cei doi au stabilit să se vadă

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În loc de întâlnire, tânărul a fost răpit, sechestrat, bătut şi umilit de mai mulţi romi, care au şi transmis live pe o platformă online ce se întâmplă.

Poliţiştii transmit că tânărul ar fi fost luat cu forța şi urcat într-o autoutilitară, după care a fost dus într-o locuință din localitatea Brânceni. Au fost identificate patru persoane, toate din comuna Brânceni, județul Teleorman, care au fost duse la sediul Poliţiei, pentru audieri.

A fost întocmit un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe.

×
Subiecte în articol: batut sechestrat
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close