Antena 3 CNN Actualitate Locale Târgul de Crăciun București. Când și unde se deschide

Târgul de Crăciun București. Când și unde se deschide

Târgul de Crăciun București. Când și unde se deschide
16 Noi 2016   •   14:28

Primăria Municipiului București vă invită la Târgul de Crăciun București, care va avea loc în perioada 1 – 30 decembrie 2016, în centrul orașului - Piața Constituției.

❄ Evenimentul, devenit o tradiție a Capitalei, deschide oficial sezonul sărbătorilor de iarnă printr-o serie de atracții care celebrează Crăciunul autentic românesc, așteptându-i pe cei mari și pe cei mici cu delicii culinare din bucătăria autohtonă, spectacole artistice, obiecte realizate manual, decorațiuni de Crăciun, luminițe și personaje de poveste.

❄ Târgul de Crăciun București poate fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și include: zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, casa lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, trenuleț, concerte și spectacole tradiționale românești.

❄ Credem că oamenii pot face lumea un loc mai bun și că reușesc, prin generozitate și inițiativă, să aducă bucurie în sufletul celor mai puțini norocoși. De aceea, organizăm în cadrul târgului campania umanitară ,,Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun!’’. Vizitatorii pot dona jucării și cărți, care vor ajunge la copiii nevoiași, în speranța că sărbătorile acestora vor deveni de poveste.

Intrarea este LIBERĂ!

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close