Antena 3 CNN Actualitate Locale Tineri prinşi drogaţi, după ce au aruncat bucăţi de cărămidă de pe un bloc din Timişoara

Tineri prinşi drogaţi, după ce au aruncat bucăţi de cărămidă de pe un bloc din Timişoara

Doi tineri au fost prinşi de jandarmi, în timp ce se drogau pe acoperişul unui bloc din Timişoara. Alerta a fost dată de locatari care speriați au sesizat autorităţile, după ce tinerii au început să arunce cu cărămizi în stradă.

Tineri prinşi drogaţi, după ce au aruncat bucăţi de cărămidă de pe un bloc din Timişoara
de Claudia Popovici    |    07 Iun 2021   •   19:26

Incidentul ce se putea transforma într-o adevărată tragedie a avut loc duminică după amiază, în zona Circumvalațiunii din Timişoara. 

Locatarii blocului au alertat un echipaj de jandarmi că cineva a început să arunce cu cărămizi de pe acoperișul blocului, drept în strada Gheorghe Lazăr.

Potrivit presei locale, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” au urcat pe acoperiș acolo unde au găsit doi tineri cu vârste de 21 și 22 de ani, care aveau asupra lor țigări cu iarbă şi un recipient cu stupefiante.

Cazul a fost preluat de polițiștii de la Crima Organizată. Cei doi tineri sunt acum cercetați pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

 

 

 

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close