Antena 3 CNN Actualitate Locale Urmărire în trafic cu maşina Poliţiei. Un pieton s-a ales cu piciorul amputat, iar agentul a fost rănit, în Buzău

Urmărire în trafic cu maşina Poliţiei. Un pieton s-a ales cu piciorul amputat, iar agentul a fost rănit, în Buzău

O urmărire în trafic a fost pe punctul de a se transforma într-o adevărată tragedie în județul Buzău. 

Urmărire în trafic cu maşina Poliţiei. Un pieton s-a ales cu piciorul amputat, iar agentul a fost rănit, în Buzău
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Ian 2023   •   08:33

Atât mașina de poliție, cât și autoturismul urmărit au fost distruse, iar un pieton a fost accidentat grav chiar pe trotuar. 

Totul a avut loc, după ce șoferul unui autoturism a alimentat de la o stație Peco și a fugit fără să plătească. 

După verificări, polițiștii au stabilit că șoferul fugar nu avea permis de conducere, iar autoturismul avea montate plăcuțe de înmatriculare false.

Un tânăr de 27 de ani din Galați le-a dat bătăi mari de cap polițiștilor din Buzău. Acesta a alimentat cu carburant la o stație Peco din Rîmnicu Sărat și a fugit fără să plătească. 

Imediat angajații benzinăriei au sunat la 112, iar polițiștii au instituit mai multe filtre. Aceștia au încercat să îl oprească pe tânăr, însă fără succes. 

Imediat în urmărirea lui a pornit o autospecială de poliție, condusă de un agent în vârstă de 47 de ani. 

În localitatea Rubla, șoferul a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a lovit un pieton aflat pe trotuar. În urma acestuia, polițistul a frânat brusc, pentru a evita contactul cu mașina urmărită, dar a lovit un cap de pod.

Oamenii care locuiesc în zonă au ieșit speriați din case, după ce au auzit zgomotele produse de cele două autoturisme distruse.

În urma impactului, agentul care conducea autospeciala de poliție, dar și pietonul lovit de mașina urmărită au ajuns la spital. 

Din păcate, pietonul lovit a suferit o amputație de picior, și va rămâne infirm toată viața. Tânărul de 27 de ani a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore. Acesta nu posedă permis de conducere, iar mașina cu care circula avea montate plăcuțe de înmatriculare false.

"S-a procedat la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Autoturismul urmărit, condus de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Galați, ar fi ieșit în afara carosabilului, a surprins și accidentat un pieton, a lovit un gard și un stâlp de electricitate. 

În timpul deplasării conducătorul autospecialei de poliție, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi intrat în coliziune cu un tub de beton, ulterior lovind un stâlp de electricitate", transmite IPJ Buzău.  

×
Subiecte în articol: accident Buzau politist benzina
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close