Antena 3 CNN Actualitate Locale Un urs a intrat în curtea unei pensiuni din Predeal. Turiştii s-au încuiat în clădire de frică

Un urs a intrat în curtea unei pensiuni din Predeal. Turiştii s-au încuiat în clădire de frică

Un urs a fost filmat noaptea trecută în Predeal. Animalul a intrat în curtea unei pensiuni, spre spaima turiştilor care nu ştiau cum să facă să intre mai repede în clădire şi să încuie uşile. Au fost şi oameni care s-au bucurat insă să vadă un animal sălbatic în carne si oase.

Un urs a intrat în curtea unei pensiuni din Predeal. Turiştii s-au încuiat în clădire de frică
Sursa foto: stiridecluj.ro
de Ovidiu Stan    |    15 Mai 2022   •   19:51

Un urs și-a făcut apariția, sâmbătă noapte, în apropierea unui restaurant din stațiunea Predeal, fiind filmat de către un grup de turiști care stăteau la masă.

Oamenii au sărit să închidă ușa cu cheia si au strigat pentru a alunga animalul sălbatic, potrivit stiridecluj.ro

"Ursul s-a apropiat foarte mult de local şi a fost la un pas să intre pe uşa restaurantului, iar toţi turiştii s-au panicat şi au încuiat uşile şi au început să facă gălăgie pentru a îl alunga. La faţa locului au venit şi autorităţile, însă sperietura oamenilor a fost foarte mare.

n alt urs a fost zărit tot în aceeaşi zi. De asemenea, astăzi, pe Transfăgărăşan a fost zărit o ursoaică cu trei pui, însă din fericire, turiştii care s-au oprit să îi fotografieze nu au păţit nimic. Autorităţile le recomandă oamenilor care se întâlnesc cu urşii să îi lase în pace şi să se deplaseze uşor, pentru a evita orice conflct între animal şi om", a transmis Ovidiu Stan, reporter Antena 3.

×
Subiecte în articol: urs Predeal pensiune
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close