Antena 3 CNN Actualitate Locale Un urs a venit până în fața școlii, în Azuga, în timp ce elevii erau la cursuri

Un urs a venit până în fața școlii, în Azuga, în timp ce elevii erau la cursuri

Un urs și-a făcut apariția în fața unei școli din comuna Cerașu, Azuga. Elevii erau la cursuri în acel moment și l-au fotografiat și filmat pe animalul care se plimba în voie.

Un urs a venit până în fața școlii, în Azuga, în timp ce elevii erau la cursuri
Sursa foto: Facebook/ Alin Staicu
de Andreea Ştefan    |    24 Noi 2021   •   14:23

În momentul în care usrsul și-a făcut apariția în fața școlii, elevii erau la cursuri.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

”Am cunoștințe care s-au trezit că ursul le-a spart ușa ca să intre în zona unde aveau tomberoane”, a spus Diana Pârvulescu, o localnică despre situația urșilor din acea zonă.

”Un urs a speriat, astăzi, locuitorii comunei noastre. Din păcate este vorba despre un animal relocat din Azuga, speriat de noua locație.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar animalul a fost îndepărtat de reprezentanții Poliției Locale, ai Poliției Naționale și ai Jandarmeriei.

Vă solicit din nou să anunțați reprezentanții Primăriei Cerașu cu privire la prezenta animalelor sălbatice în apropierea locuințelor și să nu vă apropiați sub nicio formă de acestea!”, a transmis Alin Staicu, primarul din Azuga.

Un urs a speriat, astăzi, locuitorii comunei noastre. Din păcate este vorba despre un animal relocat din Azuga, speriat de noua locație. Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar animalul a fost îndepărtat de reprezentanții Poliției Locale, ai Poliției Naționale și ai Jandarmeriei. Vă solicit din nou să anunțați reprezentanții Primăriei Cerașu cu privire la prezenta animalelor sălbatice în apropierea locuințelor și să nu vă apropiați sub nicio formă de acestea! #atentielaurs #cerasu # pentrucomunitate

Publicată de Alin Staicu pe Vineri, 19 noiembrie 2021

×
Subiecte în articol: azuga
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close