Antena 3 Actualitate LOTERIA BONURILOR FISCALE. Modificări la modul de acordare a premiilor la loteria bonurilor fiscale. Anunțul făcut de ministerul Finanțelor

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Modificări la modul de acordare a premiilor la loteria bonurilor fiscale. Anunțul făcut de ministerul Finanțelor

15 Aug 2019   •   20:59
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Modificări la modul de acordare a premiilor la loteria bonurilor fiscale. Anunțul făcut de ministerul Finanțelor

LOTERIA BONURILOR FISCALE  Modul de acordare a premiilor la loteria bonurilor fiscale ar putea fi modificat, conform unui proect al Ministerului Finanțelor Publice (MFP), după ce a constatat că actualul sistem favoriza desemnarea drept câștigătoare a bonurilor cu valori mari, de peste 100 de lei. 

LOTERIA BONURILOR FISCALE  Valoarea unui premiu se va determină prin împărțirea subfondului de premiere aferent intervalului din care face parte bonul fiscal la numărul total de bonuri fiscale câștigatoare din acel interval. 

LOTERIA BONURILOR FISCALE  Suma finală de plată cuvenită unui câștigător se va stabili prin rotunjire la leu în favoarea câștigătorului.
tig

LOTERIA BONURILOR FISCALE Potrivit unui comunicat al MFP, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare. 

LOTERIA BONURILOR FISCALE Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile. 

LOTERIA BONURILOR FISCALE Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF. 

LOTERIA BONURILOR FISCALE Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine). 

LOTERIA BONURILOR FISCALE Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenţei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF. 

LOTERIA BONURILOR FISCALE În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărţit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticităţii bonurilor câştigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depăşirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câştigători

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close