Antena 3 Actualitate LOTERIA BONURILOR FISCALE: Află valoarea bonurilor câștigătoare și vezi dacă te numeri printre norocoși!

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Află valoarea bonurilor câștigătoare și vezi dacă te numeri printre norocoși!

17 Apr 2016   •   19:51
LOTERIA BONURILOR FISCALE: Află valoarea bonurilor câștigătoare și vezi dacă te numeri printre norocoși!
Sursa foto: Foto: flickr.com

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Bonurile fiscale emise în data de 18 martie, cu o valoare de 615 lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică, scrie Agerpres.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. La această extragere participă bonurile fiscale emise în perioada 1 - 31 martie 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. 'Loteria Română' (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close