Antena 3 CNN Actualitate Lui Cristian Cioacă i-au fost prezentate probele în dosarul violării corespondenţei soţiei lui

Lui Cristian Cioacă i-au fost prezentate probele în dosarul violării corespondenţei soţiei lui

Lui Cristian Cioacă i-au fost prezentate probele în dosarul violării corespondenţei soţiei lui
Sursa foto: Cristian Cioaca
30 Ian 2009   •   17:17

Poliţistul Cristian Cioacă s-a prezentat, vineri, la DIICOT Braşov, pentru a-i fi prezentate materialele probatorii în dosarul violării corespondenţei prin e-mail a soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Săptămâna viitoare va fi chemat şi ofiţerul Marius Sebastian Breazu, colegul său.
"Poliţistul Cioacă a fost chemat astăzi (n.r. - vineri) pentru a i se prezenta materialele pe care le avem ca probă în violarea corespondenţei căsuţei de e-mail a soţiei sale. A luat la cunoştinţă despre aceste probe, iar după ce se termină aceste proceduri şi după ce vor fi chemaţi şi ceilalţi doi martori, colegul lui Cioacă şi hackerul, se va decide dacă se va trimite dosarul în judecată", a declarat, pentru Mediafax, Cătălin Borcoman, purtător de cuvânt al DICOT Braşov.
În acest dosar sunt cercetaţi, în afara lui Ciaocă, şi Marius Sebastian Breazu, ofiţer de poliţie judiciară la IPJ Braşov, precum şi hacker-ul Marius Adrian Niţu.
În urma a plângerilor formulate de familia avocatei dispărute din Braşov şi a Baroului de Avocaţi din Braşov, dosarul a fost deschis în noiembrie 2007. Hacker-ul Niţu a fost deja chemat în faţa procurorilor, iar poliţistul Marius Sebastian Breazu urmează să se prezinte la DICOT în 3 februarie, conform sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close