Antena 3 CNN Actualitate VIDEO! Mama copilului salvat din fântână, declarații emoționante: "Atâtea ore...un copilaş atât de mic. E o mare minune!"  

VIDEO! Mama copilului salvat din fântână, declarații emoționante: "Atâtea ore...un copilaş atât de mic. E o mare minune!"  

VIDEO! Mama copilului salvat din fântână, declarații emoționante: "Atâtea ore...un copilaş atât de mic. E o mare minune!"  
26 Apr 2017   •   15:09

Cel mai mare risc al copilului care a căzut într-un puţ în judeţul Teleorman este o infecţie masivă pulmonară, care ar putea cauza decesul, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al “Spitalului Grigore Alexandrescu” din Capitală.  Părinţii copilaşului sunt traumatizaţi de şocul prin care au trecut. Mama băieţelului, însărcinată în 8 luni, le-a mulţumit celor care i-au salvat fiul şi a mărturisit că nu a putut privi operaţiunea de salvare a micuţului.

"Când am ieşit, el căzuse. Le mulţumesc foarte mult salvatorilor, din suflet şi din inimă, dar nu mă simt în stare să ...atâtea ore...un copilaş atât de mic. E o mare minune (...) Nu m-am uitat la televizor, eu sunt gravidă în 8 luni. Am preferat să fie bine...El mai are o surioară, amândoi s-au jucat. Este energic, dar şi foarte cuminte...", a declarat mama băieţelului la Antena 3. 

 

×
Subiecte în articol: copil put fantana mama declaraţie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close