Antena 3 CNN Actualitate Mama Elodiei, nemulţumită de decizia judecătorilor: Cioacă merita închisoare pe viaţă

Mama Elodiei, nemulţumită de decizia judecătorilor: Cioacă merita închisoare pe viaţă

Mama Elodiei, nemulţumită de decizia judecătorilor: Cioacă merita închisoare pe viaţă
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    18 Iun 2014   •   17:25
Condamnarea definitivă a lui Cristian Cioacă la 15 ani şi opt luni de închisoare în cazul uciderii soţiei sale Elodia Ghinescu este o pedeapsă prea blândă, a spus mama Elodiei, adăugând că fostul poliţist trebuia închis pe viaţă.
 
"Mi-a omorât fiica şi i-a batjocorit cadavrul. Merita o pedeapsă mult mai mare. Mi-am pierdut copilul din cauza lui. A fost totul premeditat, merita o pedeapsă pe viaţă sau cel puţin 25 de ani de închisoare. Sentinţa este prea blândă, merita o pedeapsă pe viaţă.

A vrut să o omoare cu 2-3 zile înainte, dar nu a reuşit. (...) Elodia se văita cu câteva zile că a ameninţat-o şi îi era frică să se întoarcă acasă", a spus, miercuri, mama Elodiei Ghinescu, Emilia Ghinescu.
 
Mama fostei avocate, dispărute din 2007, este total nemulţumită de sentinţa de astăzi şi spune că Cioacă trebuia să-şi petrească restul vieţii după gratii.

Ea a mai spus că nu înţelege de ce a fost schimbată încadrarea juridică a faptei. 
 
"Nu avea cum această instanţă să dea sentinţa pentru lovituri cauzatoare de moarte. E total greşit. Cine le-a dat lor acest drept? Nu avea nimeni de unde să ştie că e aşa sau e aşa", a mai afirmat Emilia Ghinescu.
 
În ceea ce priveşte despăgubirile civile, Emilia Ghinescu, care a solicitat în instanţă cinci milioane de euro, a spus: "Nu există nicio sumă care să reprezinte viaţa fiicei mele". 

Poliţistul Cristian Cioacă a fost condamnat, miercuri, la 15 ani de închisoare, în cazul soţiei sale, Elodia Ghinescu, ceea ce înseamnă o reducere a pedepsei, după ce încadrarea lui Cioacă a fost schimbată de la omor la lovituri cauzatoare de moarte.

×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close