Antena 3 CNN Actualitate Maşină de Poliţie, spulberată şi aruncată în aer pe o şosea din Brăila | Impactul a fost filmat de o cameră de bord

Maşină de Poliţie, spulberată şi aruncată în aer pe o şosea din Brăila | Impactul a fost filmat de o cameră de bord

O maşină de Poliţie a fost spulberată şi aruncată în aer pe o şosea din Brăila de un tânăr de 18 ani, care a furat maşina unei femei şi a intrat cu peste 100 de km/h într-un blocaj al poliţiştilor.

Maşină de Poliţie, spulberată şi aruncată în aer pe o şosea din Brăila | Impactul a fost filmat de o cameră de bord
Sursa foto: Imagini amator
de Georgiana Adam    |    24 Noi 2023   •   15:10

Momentul impactului a fost filmat de o cameră montată pe bordul unei maşini aflată în spatele blocajului la care poliţiştii au folosit şi maşinile unor şoferi care se aflau în zonă.

Pe imagini se poate observa cum maşina furată condusă de tânărul de 18 ani intră în plin într-un Duster al Poliţiei, pe care îl aruncă în aer. Maşina Poliţiei a lovit apoi chiar maşina din care se filma.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Pe 23 noiembrie a.c., în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 18 ani, i-ar fi luat cheile de la mașină și ar fi plecat cu aceasta. Polițiștii au instituit de îndată filtre, în vederea localizării și opririi în trafic a tânărului în cauză. În acest context, tânărul a fost localizat pe DE 584, pe raza localității Viziru, iar polițiștii instituiți în filtrele din localitatea Viziru și orașul Însurăței au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă tânărul și-a continuat deplasarea.

Filtrul instituit la intersecția DE 584 cu DN 21A, la intrare în localitatea Bărăganu, a procedat la oprirea vehiculelor, iar tânărul văzând coloana de mașini, a pătruns pe sensul opus de mers, ar fi pierdut controlul asupra volanului și a lovit autospeciala de poliție ce era oprită în afara părții carosabile, pe sensul de mers Bărăganu-Brăila, colegii noștri reușind să se ferească la timp din calea vehiculului.

În urma impactului, cele două mașini au ricoșat într-un stâlp, astfel fiind lovite și alte trei autoturisme. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 18 ani, care a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a-i fi recoltate probe biologice. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close