Antena 3 CNN Actualitate Maşini tunate şi curse de drift în centrul Bucureştiului

Maşini tunate şi curse de drift în centrul Bucureştiului

Maşini tunate şi curse de drift în centrul Bucureştiului
Sursa foto: Foto: globalmotors.net
07 Apr 2012   •   22:24

Zgomot, fum şi miros de cauciuc ars. Acestea au fost ingredientele unei după-amiezi perfecte pentru pasionaţii de cai-putere. Piaţa Constituţiei a fost transformată în pistă de curse, pentru prima etapă a Campionatului Naţional de Drift.

31 de maşini cu sute de cai-putere au invadat, pentru două zile, Piaţa Constituţiei. Colorate şi modificate în fel şi chip, dar cel mai important, foarte puternice, maşinile au fost conduse pe un traseu scurt, dar cu grad ridicat de dificultate, de piloţi de toate vârstele.

Şi, cum era de aşteptat, bucureştenii adunaţi chiar pe iarba proaspătă din curtea Palatului Parlamentului au văzut, au analizat şi şi-au ales favorita. Maşina care a atras toate privirele a fost chiar a organizatorului.

Însă, în concursul unde trebuie mai mult să derapezi decât să mergi drept au luat startul şi piloţi care în viaţa de zi cu zi nici nu au permis de conducere. Un tânăr de numai 16 ani, a pilotat o maşină de peste 350 de cai-putere şi a reuşit să îi surprindă pe mulţi piloţi experimentaţi.

Pentru a putea fi prezenţi în cursă, unii piloţi au cheltuit mici averi pentru a-şi prepara maşinile care i-au impresionat pe bucureştenii adunaţi cu mic, cu mare în piaţă.

Mâine, cauciucurile vor fi încinse din nou şi va fi ales şi câştigătorul primei etape.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close