Antena 3 CNN Actualitate Media "A fost un pamflet, cum le place celor de la Antena3". Lăzăroiu susţine că poza cu Antena 3 după gratii a fost o ironie

"A fost un pamflet, cum le place celor de la Antena3". Lăzăroiu susţine că poza cu Antena 3 după gratii a fost o ironie

"A fost un pamflet, cum le place celor de la Antena3". Lăzăroiu susţine că poza cu Antena 3 după gratii a fost o ironie
de S.T.    |    29 Iul 2013   •   16:42

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu susţine că poza cu Antena 3 după gratii a fost o ironie cu mesaj adresat justiţiei de a nu se lăsa intimidată de mass-media.

Lăzăroiu spune că a discutat cu preşedintele şi, cu toate că ştie că l-a pus într-o situaţie delicată, nu-şi va da demisia doar pentru că presa i-o cere.

Radu Tudor: Jurişti apropiaţi lui Băsescu fac presupuneri pentru lichidarea persoanei juridice Antena 3




"A fost o ironie, un pamflet, cum le place celor de la Antena3 să îşi mascheze atacurile injurioase. Facebook-ul e un mediu de comunicare mult mai liber decât mediile convenţionale. Să nu uităm că Antena3 este acum sub anchetă din cauza unor acuzaţii de şantaj, nu pentru că ar critica pe cineva. Sunt acuzaţii grave. La asta se referea ironia. Mesajul era simplu: justiţia să nu se lase intimidată de linşajul mediatic de la Antena3", susţine Lăzăroiu.

"Am discutat cu preşedintele la întoarcerea din concediu, dar nu voi face publice aceste discuţii. (...) Cred că l-am pus (pe preşedinte - n.r.) într-o situaţie delicată, pentru că la Antena3 s-a inflamat totul în nota obişnuită: că Preşedintele îi vrea după gratii. (...) Eu nu-mi dau demisia la cererea presei", a menţionat consilierul prezidenţial.

Deputatul Mădălin Voicu şi Costin Georgescu, fost director al Serviciului Român de Informaţii, au fost invitaţii Alinei Petrescu, luni după-amiază, la emisiunea "Esenţial".

"Este inadmisibil ca un consilier prezidenţial să aibă o asemenea atitudine. Nu se poate aşa ceva", susţine Georgescu.

Potrivit lui Mădălin Voicu, Băsescu îşi adună oameni după chipul şi asemănarea lui.



Vezi AICI emisiunea integrală.


×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close