Antena 3 CNN Actualitate Media Alina Crişan revine pe TV. Află "Ce vor ei?", din 6 aprilie, la Euforia TV

Alina Crişan revine pe TV. Află "Ce vor ei?", din 6 aprilie, la Euforia TV

Alina Crişan revine pe TV. Află "Ce vor ei?", din 6 aprilie, la Euforia TV
06 Apr 2011   •   16:23

Frumoasa blondă, fostă componentă a trupei ASIA, revine pe sticlă din 6 aprilie. De data aceasta la Euforia TV. Ea va prezenta emisiunea „Ce vor ei?”

„Ce vor ei ?” este o emisiune despre stil si atitudine. Primul beauty-make-under-reality-show. Emisiunea a ajuns deja la sezonul II. 3 tinere apar în faţa unora dintre cei mai buni specialişti în frumuseţe pentru a încerca să le demonstreze că ştiu să se pună în valoare, să fie feminine şi elegante, mereu in pas cu moda. Ele vin imbracate intr-o tinuta vestimentara-soc pe care o au in garderoba proprie, de regula o tinuta dedicata unei ocazii speciale. In acelasi timp, aparitia fetelor este comentata si de partea masculina care isi exprima parerea atat inaintea schimbarii look-ului cat si dupa, cand specialistii emisiunii vor incerca o alta abordare de stil.

Dana Sota si Alin Galatescu, cei doi stilisti ai emisiunii, comenteaza in stilul critic, atat de cunoscut spectatoarelor - tinuta vestimentara a fiecarei fete in parte, extinzand remarcile catre ansamblu: culoarea parului, coafura, unghii, tinuta, atitudine etc.

In platou tinerele sunt demachiate si machiate din nou intr-un stil profesionist apoi sunt imbracate cu o alta varianta vestimentara oferita de stilistii emisiunii. Acestia explica alegerea facuta si o incadreaza in tendintele actuale ale modei.

Alina Crisan, intotdeauna o aparitie spectaculoasa, din postura de prezentatoare, introduce anumite momente ale emisiunii, sta de vorba cu tinerele pe parcursul emisiunii si expune concluziile editiei.

Finalul emisiunii apartine tot lor, barbatilor, care cuantifica schimbarile produse in platou si reanalizeaza fiecare aparitie a fetelor.


×
Subiecte în articol: Euforia Tv
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close