Alina Petrescu revine la Antena 3 cu emisiunea ?Esenţial?

30 Sep 2010   •   14:14
Alina Petrescu revine la Antena 3 cu emisiunea ?Esenţial?

Incepând cu data de 4 octombrie, de luni pana vineri de la ora 15, Alina Petrescu va realiza emisiunea ?Esential", la Antena 3.

Noua emisiune este, ca si format, un mix de talk show si stiri.  Timp de 2 ore, telespectatorii vor putea urmari o analiza a celor mai importante stiri de peste zi, intr-o dezbatere ce ofera o informatie clara si comentata corect, din toate punctele de vedere. Transmisiile live din zonele de interes vor veni sa completeze si sa actualizeze analiza principalelor evenimente.

"Ideea e sa concentram, in doua ore, esenta unei intregi zile. Cele mai importante subiecte vor fi explicate si comentate, in asa fel incat cei care ne privesc sa inteleaga toate fatetele problemei si sa-si formeze propria concluzie. Vom combina, asadar, stirile cu dezbaterile, cele din urma ... in doza concentrata, nu diluata.", declara Alina Petrescu, realizatoarea emisiunii.

Telespectatorii pot interactiona direct cu Alina Petrescu si invitatii sai accesand blogul emisiunii: http://www.antena3.ro/esential/

ExitPOLL
Parteneri
x close