Antena 3 CNN Actualitate Media Andreea Esca a recunoscut cât de greu și-a cucerit soțul: „Era într-o relație, dar eu nu sunt în stare să abandonez”

Andreea Esca a recunoscut cât de greu și-a cucerit soțul: „Era într-o relație, dar eu nu sunt în stare să abandonez”

Andreea Esca a recunoscut cât de greu și-a cucerit soțul: „Era într-o relație, dar eu nu sunt în stare să abandonez”
Sursa foto: Foto: Facebook/Andreea Esca
14 Noi 2017   •   00:16

Andreea Esca a recunoscut cât de greu și-a cucerit soțul, care, la vremea când s-au întâlnit, se afla într-o altă relație.

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta.(...) Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat”, a povestit prezentoarea pentru revista Tango.

„La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Până la urmă, văzând că nu vrea și nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul și mi-am văzut de viață. Peste câteva luni, m-am dus la o petrecere la Vox Maris, cu prietenul meu care mă adusese la Soti. Cum stăteam noi la masă, pe cine văd? Pe el. Era cu un prieten! Când l-am văzut, a fost groaznic, s-a reactivat totul, că eu nu sunt în stare să abandonez! L-am văzut și i-am zis că mi-a rămas dator, că nu a venit la jurnal. O să vin, a zis el. I-am spus eu când să vină și am plecat. Dar în ziua aia nu a venit! Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care își smulgea părul din cap și în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. Era chiar foarte haios scris. Și a doua zi a venit după jurnal și m-a așteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant și, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”, a mai spus știrista.

×
Subiecte în articol: andreea esca vedeta tv
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close