Antena 3 CNN Actualitate Media Andreea Raicu a pozat nud la 41 de ani. Vedeta arată superb FOTO

Andreea Raicu a pozat nud la 41 de ani. Vedeta arată superb FOTO

Andreea Raicu a pozat nud la 41 de ani. Vedeta arată superb FOTO
23 Noi 2018   •   13:43

Retrasă de ceva vreme din lumea televiziunii, Andreea Raicu continuă să fie o prezență publică.

Vedeta a pozat nud pentru revista Unica și a explicat într-o lungă postare pe blog ce a împins-o să facă așa ceva.

"Multa vreme am crezut ca pozele cu femei superbe, de la care nu imi puteam lua ochii, sunt asa doar pentru ca ele sunt extrem de frumoase si, bineinteles, au o echipa intreaga in spate, care se asigura ca pozele ies minunat.

Insa, in timp am inteles ca sa faci poze frumoase nu tine doar de felul in care arati, ci si de felul in care te simti tu cu tine si de ce reusesti sa transmiti.

Mi-aduc aminte ca ani la randul am incercat sa controlez tot ce puteam la o sedinta foto. Machiajul, coafura, pozele, absolut tot. De ce? Pentru ca eram extrem de nesigura pe mine, pe felul in care aratam si cum ma simteam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

 

Am inteles tarziu ca, desi eram foarte punctuala si faceam lucrurile intr-un mod profesionist, eram totusi un om cu care se lucra destul de greu, pentru ca nu lasam lucrurile sa scape de sub controlul meu.

Alegeam mereu acelasi stil de poze, de haine, de cadre, pentru ca era convinsa ca ba nu imi vine bine decat o anumita lungime de rochie, ba nu mi se potriveste decat un anumit gen de machiaj sau coafura. In zilele in care in care ma simteam mai relaxata, acceptam maxim un lucru nou, cu care nu eram obisnuita, in rest totul trebuia facut dupa reteta mea.

In plus, mereu alegeam acelasi fotograf si aceeasi echipa de machiaj si coafura, iar cel care imi corecta pozele avea niste lucruri clare asupra carora tebuia sa se concentreze – lucruri pe care i le explicam in detaliu.
NU voiam sa incerc nimic nou pentru ca imi alesesem o imagine cu care eram confortabila

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naturaletea si increderea sunt nepretuite si o fac pe o femeie mult mai frumoasa decat toate mastile si ideile preconcepute despre cum ar trebui sa fie sau sa arate. E printre putinele sedinte foto in care nu mai simtit sa fiu altcineva decat sunt, nu am incercat cu tot dinadinsul sa arat sau sa transmit vreun mesaj anume. Nu am mai vrut sa arat nici ca sunt independenta, nici ca sunt puternica, nici ca nu am nevoie de nimic. Am fost confortabila cu cine sunt, cu corpul meu, fara rusinile care ma blocau de fiecare data. Am fost feminina si vulnerabila. Am fost relaxata. Am fost eu. Ma bucur ca am facut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru ca stiu ca daca le-as fi facut in urma cu cativa ani, cu siguranta rezultatul nu ar fi fost acesta. Va invit pe blog sa vedeti si restul pozelor si sa aflati care erau lucrurile care ma blocau. Link in my bio. @andreearaicu.ro @ds_maitec ? #RaicuLifestyle

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

 

Stiam foarte bine ce vreau sa transmit, care e imaginea care ma descrie perfect si cu care ma simt cel mai bine. Mesajul meu era: eu sunt o femeie puternica, frumoasa, fara defecte, independenta, care nu poate fi atinsa de nimic si care nu are nevoie de nimic", scrie Andreea Raicu.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close