Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cel mai urmărit post de știri în 22 martie, ziua în care a avut loc la Londra un atac terorist

Antena 3, cel mai urmărit post de știri în 22 martie, ziua în care a avut loc la Londra un atac terorist

Antena 3, cel mai urmărit post de știri în 22 martie, ziua în care a avut loc la Londra un atac terorist
23 Mar 2017   •   12:57

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania in data de 22 martie, ziua in care in Parlamentul European a avut loc o dezbatere pe tema democratiei si justitiei din Romania, iar la Londra a avut loc un atentat terorist. Conform cifrelor furnizate de Kantar media, postul nostru de stiri s-a impus in randul publicului din mediul urban in varsta de peste 18 ani cu o medie de 9.3% cota de piata la nivelul intregii zile, in timp ce, pe targetul comercial(18-49urban), unde a ocupat de asemenea prima pozitie, a obtinut o medie de 3.7%.

Programele Antena 3 au fost urmarite in numar mare si seara, in intervalul 19-24, cand s-au inregistrat medii ale cotei de piata de 8.9%, respectiv 2.9%, iar Antena 3 a condus clasamentul posturilor informative pe ambele targeturi.

Emisiunea Sinteza Zilei, in care Mihai Gadea a adresat la randul sau institutiei europene 15 intrebari pe tema justitiei, a fost cel mai urmarit program al zilei, emisiunea obtinand o medie de 4.4% rating si 11% market share pe targetul 18+urban, si 3.6% cota de piata in randul publicului comercial, unde a fost, de asemenea, cel mai urmarit produs al nisei de stiri.

 

Toate emisiunile postului au fost lidere in intervalul orar in care au fost difuzate pe targetul 18+urban, in timp ce productiile Previziuni cu Nadina Campean si Adrian Ursu, Esential cu Ana-Maria Roman, 100 de minute cu Alessandra Stoicescu si Sinteza Zilei cu Mihai Gadea s-au situat pe locul intai si pe targetul comercial.

La nivel national, pe parcursul intregii zile, peste aproape 4 milioane de persoane au urmarit Antena 3 cel putin un minut, si va multumim pentru asta.

Copyright ARMA DATA SRL.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close