Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cel mai urmărit post de ştiri în ziua de 3 octombrie

Antena 3, cel mai urmărit post de ştiri în ziua de 3 octombrie

Antena 3, cel mai urmărit post de ştiri în ziua de 3 octombrie
04 Oct 2011   •   17:16

Publicul interesat de actualitate s-a informat de la Antena 3 în data de 3 octombrie, conform Gfk România, atât în timpul zilei cât şi în prime time.

Astfel, la nivelul întregii zile, Antena 3 a obţinut în rândul publicului din mediul urban în vârstă de peste 18 ani 7.7%cotă de piaţă, fiind depaşită doar de PRO TV şi Antena 1 în clasamentul tuturor televiziunilor.

 

Emisiunile de forţă ale Antenei 3 din prime time au atras un număr important de telespectatori, postul de ştiri parte a INTACT Media Group obţinând o medie de 7.8% share, în timp ce Realitatea TV a înregistrat doar 6.8%.

 

Programele de seară ale Antenei 3 au abordat mai multe subiecte de interes pentru publicul fidel posturilor de ştiri.

Emisiunea La ordinea zilei, cu Dana Grecu, a dezbătut decizia opoziţie de a demisiona în bloc, dacă PDL continuă să încalce legea pentru a-şi aservi structurile statului. La ordinea zilei a avut o cotă de piaţă de 7% şi s-a impus în faţa emisiunii prezentate de postul concurent, care a obţinut doar 4,3%.

În cadrul emisiunii Ştirea Zilei cu Gabriela Vranceanu Firea, Dan Voiculescu a făcut un apel la români şi a propus strângerea de semnături pentru revizuirea Constituţiei şi demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Apelul vicepreşedintelui Senatului, Dan Voiculescu, a adunat pentru Antena 3 o cotă de piaţă de 7,5% faţă de 6,1% cât a înregistrat Realitatea TV.

În continuare, Răzvan Dumitrescu a discutat cu invitaţii săi, la emisiunea Subiectiv, despre scumpirea vieţii din cauza deprecierii leului, dar şi despre Marius Necula, senatorul PDL care, în goana după voturi, a dat de băut într-un spaţiu public, deşi acest lucru este interzis prin lege. Un alt subiect abordat de Răzvan Dumitrescu în cadrul emisiunii Subiectiv a fost legea votului prin corespondenţă, reîmpărţirea administrativ teritorială a României şi comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare.

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea a fost încă o dată cea mai urmarită emisiune politică, obţinând o cotă de piaţă de 9.5% şi clasându-se imediat după Pro TV în clasament, în timp ce programul concurent de la Realitatea TV înregistra o medie de doar 8.2% share şi se clasa pe locul 4. Printre subiectele discutate la Sinteza Zilei s-au numărat pierderile de miliarde de euro pe care România le are în fiecare an, dar şi mafia cerealelor.



 




×
Subiecte în articol: Antena 3 lider de audienta
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close