Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cel mai urmărit post informativ în ziua desemnării noului premier

Antena 3, cel mai urmărit post informativ în ziua desemnării noului premier

Antena 3, cel mai urmărit post informativ în ziua desemnării noului premier
27 Iun 2017   •   11:46

Antena 3 a fost luni, 26 iunie, cand Mihai Tudose a fost desemnat noul premier al Romaniei, cel mai urmarit post de stiri din Romania, conform cifrelor furnizate de Kantar Media. Astfel, Antena 3 a obtinut o medie de 9.4% market share la nivelul intregii zile, in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, la distanta confortabila fata de celelalte televiziuni din nisa si aproape 3 puncte fata de urmatorul clasat.

Ierarhia se pastreaza si in prime time, unde diferenta dintre Antena 3 si celelalte posturi a crescut. Avem, asadar, o medie de 8.8% market share in intervalul 19-24 pentru Antena 3, in timp ce RTV, Realitatea tv, B1 si Digi24 au obtinut, in ordine, 5%, 2.5%, 2.5%  si 2.4% cota de piata (target 18+urban).

De remarcat ca in intervalul 12:15 -13:00, cand se difuza Obiectiv, cu Oana Zamfir, si ulterior intre orele 15:15-16:00, cand la Antena 3 era Esential, cu AnaMaria Roman, postul nostru a fost lider de piata, ceea ce inseamna ca a fost cel mai urmarit post tv din intreaga tara, devansand inclusiv televiziunile generaliste (18+urban).

Minutul de aur a fost atins la ora 21:24, cand Antena 3 a inregistrat 6.1% rating, in timp ce se difuza emisiunea Sinteza Zilei, cu Mihai Gadea.

Pe targetul comercial, 18-49urban, singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International a fost de asemenea cel mai urmarit post al nisei, cu medii de 3.7% la nivelul intregii zile si 3.2% seara, in prime time.

Copyright ARMA DATA SRL

Antena 3 a fost, asadar, inca o data prima optiune informativa la evenimentele importante si va multumim pentru aceasta.

×
Subiecte în articol: Antena 3 mihai tudose
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close