Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 și HWPL au semnat "Iniţiativa pentru Pace"

Antena 3 și HWPL au semnat "Iniţiativa pentru Pace"

Antena 3 și HWPL au semnat "Iniţiativa pentru Pace"
04 Mar 2019   •   12:03

Postul de televiziune Antena 3 a semnat un memorandum pentru susţinerea presei, la iniţiativa HWPL – una dintre cele mai mari organizaţii internaţionale nonprofit din lume, cu peste 300 de filiale, care promovează pacea în artă, cultură şi religie. Împreună vor face reportaje legate de ştirile al căror subiect este pacea şi vor susţine presa pentru a răspândi cultura păcii.

Pe 18 septembrie 2018, Antena 3 a participat la Summitul Mondial pentru Pace. Evenimentul a fost organizat de HWPL în Coreea de Sud. Memorandumul pentru susţinerea presei a fost creat la sugestia jurnaliştilor din diferite părţi ale lumii, care au participat la Conferinţa pentru Global Peace Media Network, cu scopul de a promova cultura păcii în lume. Evenimentul pune accentul pe libertatea la informare şi libertatea de exprimare, aşa cum este menţionat în Declaraţia de Pace prezentată de HWPL.

Mai mult, postul TV Antena 3 şi organizaţia nonprofit HWPL au pus bazele unui parteneriat care îşi propune să devină o oportunitate de a promova pacea la nivel internaţional.
 
Memorandumul "Iniţiativa pentru Pace" a fost semnat până acum de 12 trusturi de presă din lume.  

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close