Antena 3 CNN Actualitate Media Antena3, lider pe nişa de ştiri în intervalul de Prime Time, în luna septembrie

Antena3, lider pe nişa de ştiri în intervalul de Prime Time, în luna septembrie

Antena3, lider pe nişa de ştiri în intervalul de Prime Time, în luna septembrie
01 Oct 2010   •   13:48

Antena 3 s-a situat pe primul loc pe nisa de stiri si pe locul trei in topul televiziunilor din Romania in luna septembrie, in  intervalul orar de maxima audienta ( Prime time, orele 19.00-23.00) in randul publicului urban cu varsta de peste18 ani. Conform GFK Romania, cu o cota de piata de 6.4% pentru luna septembrie, si un rating mediu de 2.5%, Antena3 s-a situat dupa Pro tv si Antena1 dar inaintea principalului concurent pe zona de stiri, Realitatea tv, care a obtinut o cota de piata de 6% si un rating mediu de 2.3%.

De altfel, Antena3 a  a inregistrat in intervalul orar de Prime Time, pentru luna septembrie,  cea mai mare crestere de audienta fata de perioada similara a anului. Astfel, in septembrie 2009 Antena3 avea o cota de piata de 4.1% fata de 6,4% in prezent, ceea ce rezulta o crestere de 56%. In topul cresterii pe luna septembrie 2010 fata de septembrie 2009, Realitatea tv se claseaza abia pe locul 4.

In perioada de maxima audienta (Prime Time), Antena3 difuzeaza emisiunile La ordinea zilei cu Dana Grecu, Stirea Zilei cu Gabriela Vranceanu Firea, Subiectiv cu Razvan Dumitrescu si Sinteza Zilei cu Mihai Gadea.

In topul televiziunilor pe luna septembrie, calculat pentru intreaga zi, Antena3 ocupa pozitia a 4, cu un market share de 6.3% si un rating de 1.1%


Copyright ARMADATA SRL

×
Subiecte în articol: audiente
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close