Antena 3 CNN Actualitate Media Autografele vedetelor şi obiectele de colecţie, cea mai profitabilă investiţie

Autografele vedetelor şi obiectele de colecţie, cea mai profitabilă investiţie

Autografele vedetelor şi obiectele de colecţie, cea mai profitabilă investiţie
Sursa foto: Foto: duryeapa.com
16 Noi 2010   •   17:55

Doriţi să vă investiţi banii în ceva sigur? Autografele vedetelor şi obiectele de coleţie par a fi o alegere bună. Valoarea acestora a crescut cu peste 300 la sută în ultimii 10 ani - mai mult decât acţiunile de pe bursă şi chiar decât aurul.

Cu bursele internaţionale tot mai instabile, bogătaşii şi-au îndreptat atenţia spre autografe şi piese de colecţie. Cei mai interesaţi sunt miliardarii chinezi şi indieni.

Surprinzător, cel mai scump autograf al unei persoane aflate în viaţă nu aparţine unei vedete de la Hollywood. Ci lui Niel Armstrong, primul om care a păşit pe lună.

Supărat pe oamenii care vor să facă bani din orice, Armstrong a încetat chiar să-şi mai semneze numele pe hârtie. Astfel, autograful său a devenit foarte rar şi poate fi cumpărat acum cu aproape 9 mii de dolari.

O nimica toată dacă ne gândim că o scrisoare a regelui Henry al 8-lea e scosă la vânzare pentru 500.000 de dolari. Epistola îi era adresată papei şi cerea anularea căsătoriei dintre rege şi soţia lui, Catherine.

Nici autograful Madonnei nu e de aruncat. Colecţionarii îl pot achiziţiona pentru aproape 2.000 de dolari. Cântăreaţa mai are şi alte articole pe care fanii cu dare de mână le pot cumpăra - haine purtate în concerte, bijuterii sau accesorii.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close