Antena 3 CNN Actualitate Media Avocatul lui Patriciu: Hotărârea judecătorilor este bizară şi potrivnică realităţilor documentate la dosar

Avocatul lui Patriciu: Hotărârea judecătorilor este bizară şi potrivnică realităţilor documentate la dosar

Avocatul lui Patriciu: Hotărârea judecătorilor este bizară şi potrivnică realităţilor documentate la dosar
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Oct 2011   •   19:10

Ovidiu Buduşan, avocatul lui Dinu Patriciu, a intrat în direct telefonic la Antena 3, în cadrul emisiunii "100 Minute" şi a vorbit despre decizia instanţei în procesul dintre clientul său şi Traian Băsescu.

"Soluţia apare drept bizară şi va fi contestată la instanţele superioare, pentru că este potrivnică realităţilor documentate la dosar. N-am să fac decât să vă aduc aminte că în acest dosar s-a făcut proba existenţei unui interviu dat de reclamant, preşedintele României, în care chiar domnia sa admite existenţa unui incident violent cu copilul, incident pe care până la acel moment îl contestase", a precizat Buduşan. Acesta a adăugat că în aceste condiţii îi vine greu să înţeleagă pe ce se bazează hotărârea judecătorească.

El a declarat că va depune recurs în termenul legal stabilit de instanţă.

Avocatul a mai explicat că Dinu Patriciu vorbea despre un incident admis chiar de preşedinte, iar a împinge un copil este un act de violenţă şi în accepţiunea unui om de rând şi din punct de vedere juridic este nepermis nici măcar unui părinte.

Traian Băsescu a câştigat procesul împotriva lui Dinu Patriciu. Preşedintele l-a dat în judecată pe Patriciu, pe care îl acuza de trucarea unor imagini în care părea că loveşte un copil, la un miting electoral din 2004 din Ploieşti. Citeşte mai multe despe acest subiect AICI.







×
Subiecte în articol: Dinu Patriciu avocat presedinte recurs dosar
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close