Antena 3 Actualitate Media Badea: A zis terorică Bulă să ne pregătim că e nasol! Dar la noi teroriştii nu vin, ci pleacă!

Badea: A zis terorică Bulă să ne pregătim că e nasol! Dar la noi teroriştii nu vin, ci pleacă!

04 Oct 2012   •   23:56
Badea: A zis terorică Bulă să ne pregătim că e nasol! Dar la noi teroriştii nu vin, ci pleacă!
Sursa foto: Foto: Antena 1

Mircea Badea a comentat în ediţia de joi a emisiunii "În gura presei" declaraţiile ameninţătoare ale şeicului Omar Bakri, denumit de acesta "terorică Bulă", cu privire la eventualele atentate care pot avea loc pe teritoriul Românei.

"Ştiţi că România tocmai a fost ameninţată de un terorică? (...) Cred că el (Omar Bakri - n.r.) este ca un Bulă printre extremişti. Mamă, ce terorică tare! Avea sediul la Londra! E ca şi cum râdem noi când auzim că a mai zis ceva Mândruţă", spune Badea la Antena 3.

Realizatorul "În gura presei" enumeră amuzat "realizările" în materie de atentate teroriste ale liderului islamic extremist sirian, stabilit în Liban, şi încheie ironic spunând că nu are nevoie să se uite la un "nea giumbix" când spune că "e nasol". "Daca vin câţiva de aici, din Bulgaria, au preluat Romania! Doar că nu le-a dat prin cap!", completează Badea.

"România este ţara în care teoriştii nu vin, pleacă!! Am avut şi noi un terorist, condamnat pentru terorism, şi ala a plecat!", conchide Mircea Badea.
 


VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "În gura presei" DE LA ANTENA 3
 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close