Antena 3 CNN Actualitate Media Badea, despre Lăzăroiu: După ce l-am plătit pentru Albă ca Zăpada, acum îl plătim ca star TV

Badea, despre Lăzăroiu: După ce l-am plătit pentru Albă ca Zăpada, acum îl plătim ca star TV

Badea, despre Lăzăroiu: După ce l-am plătit pentru Albă ca Zăpada, acum îl plătim ca star TV
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    31 Aug 2011   •   23:58

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit în ediţia de miercuri seară a emisiunii "În gura presei", despre ministrul de poveste, Sebastian Lăzăroiu, după ce demnitarul a declarat că nu doreşte să mai apară în emisiuni TV şi că intenţionează să-şi deschidă propria televiziune.

"După ce l-am plătit pentru Albă ca Zăpada (referire la perioada când Lăzăroiu era consilier prezidenţial - n.r.), acum îl plătim în cariera sa de star de televiziune", a comentat Badea.

Actualul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu înainte de a ocupa acest fotoliu.
 

×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close