Antena 3 CNN Actualitate Media Badea, despre procesul privitor la datoria sa către statul român: Turcescule, cască urechile! Am câştigat procesul cu ANAF!

Badea, despre procesul privitor la datoria sa către statul român: Turcescule, cască urechile! Am câştigat procesul cu ANAF!

Badea, despre procesul privitor la datoria sa către statul român: Turcescule, cască urechile! Am câştigat procesul cu ANAF!
12 Oct 2011   •   11:35
Unul din subiectele abordate de Mircea Badea în ediţia de marţi a emisiunii "În gura presei"  a fost procesul câştigat cu ANAF-ul. Mircea Badea a fost acuzat că are datorii de 100.000 de euro la statul român, informaţie pe care şi jurnalistul Robert Turcescu a făcut-o publică în mass-media. Badea a dat în judecată ANAF-ul şi a câştigat procesul.

"Revenind la instanţe, am câştigat astăzi un proces, vă dau dispozitivul hotărârii, nr. dosar 7511/02. 2011, înregistrat la data de 23.08.2011, obiect dosar: suspendare executare act administrativ, materia juridică: contencios administrativ şi fiscal. Ţineţi minte că a venit propagandistul băsist de culoare maronie, Robert Turcescu, şi a zis: Badea are datorie la statul român 100.000 de dolari, că aşa zice ANAF. Băi, eu nu am fost de acord cu ce zice ANAF-ul şi alături de mine mai multă lume. Pentru că noi zicem că ANAF-ul zice prost. Ca atare l-am dat pe ANAF în judecată. Până să se judece pe fond chestiunea, a fost şi un proces de suspendare a acţiunii ANAF, până când se judecă pe fond. Ce să vezi? S-a suspendat acţiunea ANAF [...] O să public toată treaba asta", a declarat Badea.

Realizatorul explică mai departe cum el şi alte persoane care au dat ANAF-ul în judecată pentru aceste acuzaţii, au câştigat procesul, iar instanţa statului român obligă Agenţia Naţională de Administrare Fiscală să plătească cheltuielile de judecată.

"Turcescule, propagandistule, cască urechile! Deci în acest moment ANAF-ul e legat, că sunt suspendate toate acţiunile alea în baza cărora spuneai tu, propagandistule, cum am eu de dat, alături de alţi cetăţeni, sute de mii de dolari la statul român. Instanţa statului român consideră că se suspendă acţiunea ANAF până când se va judeca pe fond. Partea frumoasă e că i-a obligat pe ANAF la plata de cheltuieli de judecată, că pe mine şi pe ceilalţi cetăţeni ne-a costat treaba asta cu judecatul, că te costă. Blejnar, îmi eşti dator cu nişte bani, Blejnar! Conform instanţei, obligă pe pârâţi, deci pe ANAF, la plata următoarelor cheltuieli de judecată către (şi acum ne menţionează pe toţi ăştia care am dat în judecată ANAF-ul) către: Alifantis Nicu Valeriu, Badea Mircea, Chiriac Bogdan, Constantin Dan, Firea Gabriela, Preda Eugen Radu, Stancu Oana Lucia, Radu Tudor, Ursu Radu Adrian şi Ciutacu Victor Gabriel, fiecare cu sumele pe care trebuie să ni le dea nouă ANAF-ul, pentru că ne-a costat să ne judecăm cu ANAF-ul şi am câştigat", a explicat Badea.

Jurnalistul Robert Turcescu
l-a acuzat pe Mircea Badea că ar fi ipocrit şi că ar avea de plătit 320.000 de lei către Fisc. Turcescu a făcut aceste declaraţii pe pagina sa oficială de Facebook, în luna iunie.

"Doar cifre seci: Mircea Badea - aproximativ 320.000 RON datorie către Fisc reprezentând TVA neplătit ca persoana fizică (drepturi de autor). Deci, vreo 100.000 USD. Mihai Gâdea, cam tot pe acolo. Trăim în România, deci ne plătim şi noi dările către stat, băieţi?" a scris Turcescu pe site-ul de socializare. 









×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close