x close

Badea, despre revizuirea Constituţiei: Pe Băsescu îl interesează să câştige următoarea campanie electorală

de Antena3.ro    |    01 Iun 2011   •   23:50
Badea, despre revizuirea Constituţiei: Pe Băsescu îl interesează să câştige următoarea campanie electorală 429

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Badea comentează în ediţia de miercuri a emisiunii, proiectul de revizuire a Constituţiei, trimis de către preşedintele Traian Băsescu către Consiliul Legislativ. Badea consideră că propunerea este doar un alt şiretlic de-al preşedintelui, menit să propage mesaje electorale care să-i mai recâştige din carismă.

Comentatorul este de părere că lui Traian Băsescu nu-i pasă deloc de Constituţie, ci îl interesează doar să ajute PDL-ul şi să câştige alegerile.

"Pe domnul Traian Băsescu îl interesează să câştige următoarea campanie electorală. [...] Dânsul se pregăteşte pe mai multe paliere, avantajează PDL-ul şi UDMR-ul, coaliţia care în acest moment conduce România",  a precizat Mircea Badea.

 Citeşte mai multe despre:

Mircea Badea In gura presei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati