Antena 3 Actualitate Media Badea, despre revizuirea Constituţiei: Pe Băsescu îl interesează să câştige următoarea campanie electorală

Badea, despre revizuirea Constituţiei: Pe Băsescu îl interesează să câştige următoarea campanie electorală

de Antena3.ro    |    01 Iun 2011   •   23:50
Badea, despre revizuirea Constituţiei: Pe Băsescu îl interesează să câştige următoarea campanie electorală

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Badea comentează în ediţia de miercuri a emisiunii, proiectul de revizuire a Constituţiei, trimis de către preşedintele Traian Băsescu către Consiliul Legislativ. Badea consideră că propunerea este doar un alt şiretlic de-al preşedintelui, menit să propage mesaje electorale care să-i mai recâştige din carismă.

Comentatorul este de părere că lui Traian Băsescu nu-i pasă deloc de Constituţie, ci îl interesează doar să ajute PDL-ul şi să câştige alegerile.

"Pe domnul Traian Băsescu îl interesează să câştige următoarea campanie electorală. [...] Dânsul se pregăteşte pe mai multe paliere, avantajează PDL-ul şi UDMR-ul, coaliţia care în acest moment conduce România",  a precizat Mircea Badea.

 ×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close