Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Din orice unghi l-ai vedea pe Băsescu, e ca Gioconda, are privire panoramică, e un Monalis

Badea: Din orice unghi l-ai vedea pe Băsescu, e ca Gioconda, are privire panoramică, e un Monalis

Badea: Din orice unghi l-ai vedea pe Băsescu, e ca Gioconda, are privire panoramică, e un Monalis
04 Oct 2011   •   23:57

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Badea comentează prevederea Noului Cod Civil referitoare la reputaţia persoanelor. Conform Noului Cod, este interzisă orice atingere adusă reputaţiei şi onoarei unei persoane.

"Băsescu are reputaţie de om urât, aşa fizic vorbind. Sau are reputaţie de om frumos? Hai să presupunem că are reputaţie de om frumos. Băi, ce frumos e Băsescu, ce bărbat bine e Băsescu. Din orice unghi l-ai vedea, el e ca Gioconda, se uită la tine, are o privire panoramică, un fel de Monalis. Dacă zici pe post că e urât rău, ca şortul în furtună, i-ai adus atingere reputaţiei. Bă, dar dacă are reputaţie de om urât si tu zici, bă, mie mi se pare că arată beton. Păi stai puţin, i-ai adus atingere reputaţiei", a comentat Badea.

 






×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close