Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Madam Andreescu o bate oricând pe Udrea la tupeu

Badea: Madam Andreescu o bate oricând pe Udrea la tupeu

Badea: Madam Andreescu o bate oricând pe Udrea la tupeu
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    21 Noi 2011   •   23:50

Secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu, o bate pe Elena Udrea la tupeu. Aprecierea a fost făcută de Mircea Badea, în contextul declaraţiei lui Andreescu, potrivit căreia "soţul nu îi este rudă" - aşa s-a justificat secretarul general al Guvernului, acuzat că şi-a ajutat familia să facă afaceri cu RA-APPS.

"Daniela Andreescu o bate oricând pe Udrea (Elena Udrea - n.r.) la tupeu. Credeam că Udrea a stabilit recordul mondial, l-o fi deţinut Udrea la un moment dat, dar l-a bătut madam Andreescu pe departe", a spus Mircea Badea, luni seară, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.

Secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu, a făcut o declaraţie şocantă. Acuzată că şi-a ajutat întreaga familie să facă afaceri cu RA-APPS, instituţie pe care o conduce, aceasta a spus că nu există niciun conflict de interese, pentru că soţul şi copiii lui din altă căsătorie nu îi sunt rude.

"Am fost solicitată să precizez dacă rudele mele deţin vreun spaţiu închiriat de la RA-APPS. Menţionez că, potrivit Codului Familiei, soţul nu este rudă, iar copiii din altă căsătorie ai soţului nu îmi sunt rude, ci afini", a declarat Andreescu.

 



×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close