Badea: Nu mai merg în Piaţa Universităţii. Sunt foarte mulţi „băsişti“ infiltraţi acolo

de Antena3.ro    |    23 Ian 2012   •   12:49
Badea: Nu mai merg în Piaţa Universităţii. Sunt foarte mulţi „băsişti“ infiltraţi acolo Foto: Antena 3

Mircea Badea a spus în ediţia de duminică seară a emisiunii „În gura presei“ că s-a săturat până peste cap de băsişti. Au ajuns până şi la protestele din Piaţa Universităţii.  Potrivit realizatorului, fanii preşedintelui Traian Băsescu au pătruns neobservaţi în Piaţa Universităţii, la protestele oamenilor contra măsurilor de austeritate.

„Există foarte mulţi băsişţi infiltraţi în Piaţa Universităţii. Eu nu mă mai duc. Ultima dată am fost vineri seară, am stat vreo 2-3 ore în mai multe părţi din piaţa respectivă. Sunt foarte mulţi băsişti infiltraţi acolo, băsişti însemnând oameni care promovează şi propagă exact sintagmele băsiste pe care le auzi atunci când dai pe posturile consacrate ale Puterii, pe trompetele puterii, fie ele din televizor, or din presă scrisă. Asta înseamnă băsist infiltrat în Piaţa Universităţii. Persoane care preiau exact sintagme preparate de oficioasele băsiste şi duse acolo. Dacă am chef să văd băsişti dau drumul la televizor cam pe orice post, mai puţin Antena 3, mai puţin Jurnalul Naţional, şi văd băsişti“, a explicat realizatorul „În gura presei“.

Badea a precizat că nu trebuie să meargă până în Piaţa Universităţii, să fie plouat şi nins ca să intre în contact cu băsiştii.

 
Get Adobe Flash player

x close