Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: "Prieteni, furatul este sportul naţional în România!"

Badea: "Prieteni, furatul este sportul naţional în România!"

Badea: "Prieteni, furatul este sportul naţional în România!"
26 Apr 2011   •   23:49

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Badea comentează în ediţia de marţi a emisiunii subiectul cu Institutul European de Statistică Eurostat, care a anunţat că "are rezerve"  în privinţa deficitului bugetar şi datoriilor guvernamentale anunţate oficial de România. Specialiştii Eurostat suspectează ca datele date de România nu sunt corecte.

Badea afirmă că furturile Guvernului Boc sunt o certitudine . El este convins că lucrurile nu o să se schimbe în bine în timpul vieţii sale, ci eventual în rău, întrucât sportul naţional al României este furatul şi campionii la furat sunt cei care conduc.

"Noi ăştia care suntem cumva într-o oarecare maturitate, nu vom apuca să trăim în altă ţară decât asta care e acuma. Exclus! [...] Mai rău ar putea fi, întotdeauna e loc de mai rău. Prieteni, furatul este sportul naţional în România", a comentat Badea.

 




×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei furat România
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close