Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Turcescu e dus cu pluta. Turcescu: Nu te-am înjurat de mamă (VIDEO)

Badea: Turcescu e dus cu pluta. Turcescu: Nu te-am înjurat de mamă (VIDEO)

Badea: Turcescu e dus cu pluta. Turcescu: Nu te-am înjurat de mamă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Sep 2010   •   22:40

?Eu nu am auzit prea bine ce a spus Turcescu în emisiunea de la Antena 2, dar am primit un SMS din care am aflat că ar fi spus că l-am înjurat de mamă. Turcescu e dus cu pluta?, a declarat Mircea Badea. Jurnalistul s-a contrat joi seară, la Sinteza Zilei, cu Robert Turcescu, care, la rândul lui a infirmat faptul că l-ar fi înjurat de mamă.

?Nu te-am înjurat de mamă, îmi pare rău că te afli în eroare (...) eu nu vreau să am dreptate, Mircea?, a spus Robert Turcescu.

Badea: Turcescu e dus cu pluta

El a continuat apoi precizând că refuză să aibă un ?discurs distructiv? la adresa instituţiilor statului, aşa cum o face Mircea Badea. Robert Turcescu le-a transmis lui Mircea Badea, dar şi lui Dinu Patriciu, că ar trebui să fie mai optimişti în privinţa instituţiilor statului, deoarece ?este condamnabil să ne pierdem speranţa în acest moment?.

?Sorin Ovidiu Vântu trebuie să beneficieze de prezumţia de nevinovăţie. Deci refuz categoric să merg în aceeaşi linie cu Mircea Badea, că justiţia din România nu există, că este o catastrofă. (...) Nu pot să admit că asta este paradigma existenţială cu care trebuie să ne împăcăm, că instituţiile staului sunt praf şi pulbere, aş numi acest discurs distructiv, este o critică nu doar la adresa lui Mircea Badea ci şi la cea a lui Dinu Patriciu. (...) Cred că este condamnabil să ne pierdem speranţa în acest moment, îi îndemn să încerce să privească şi picătura de pe fundul paharului?, a spus Robert Turcescu.

Turcescu: Refuz să am discursul distructiv al lui Badea

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Robert Turcescu Mircea Badea
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close