Antena 3 CNN Actualitate Media Caravana "X Factor" ajunge la Constanţa. Vino şi tu la preselecţii!

Caravana "X Factor" ajunge la Constanţa. Vino şi tu la preselecţii!

Caravana "X Factor" ajunge la Constanţa. Vino şi tu la preselecţii!
Sursa foto: Foto: aca-demy.co.uk
20 Mai 2011   •   23:14
În câteva ore, X Factor ajunge la Constanţa. După succesul de la Cluj, cel mai spectaculos show de televiziune, care transformă oameni obişnuiţi în superstaruri, se mută pe litoral.

X Factor continuă să caute cea mai bună voce din România. Răzvan şi Dani vor fi şi ei acolo iar cei care doresc să participe, se pot înscrie pe site-ul www.xfactor.a1.ro.

Până la audiţiile de la Constanţa a mai rămas doar o zi. Astăzi, caravana X Factor a plecat către litoral. Şapte camioane încărcate cu recuzită şi zeci de specialişti care se vor asigura că totul va merge perfect sunt în drum spre mare.

Mâine, de la nouă dimineaţa, încep audiţiile. Răzvan şi Dani îi sfătuiesc pe constănţeni să fie punctuali şi să lase emoţiile acasă.


Nu uitaţi însă! Factorul X înseamnă mai mult decât o voce bună. Înseamnă originalitate, prezenţă scenică şi încredere. După succesul de la Cluj, Răzvan şi Dani îi aşteaptă pe dobrogeni să arate de ce sunt în stare.

Fie că te-ai înscris sau nu pe site ul www.xfactor.a1.ro, poţi veni în cel mai apropiat oraş, pentru faza preliminară a audiţiilor. De la Constanţa, Caravana X Factor se va îndrepta spre Timişoara, pe 28 mai, la Sala Olimpia.


Moldovenii sunt aşteptaţi la audiţii pe 4 iunie, în Iaşi, la Centrul Expoziţional Moldova. Iar în Bucureşti, audiţiile vor avea loc pe 11 iunie, la Plaza Mall România.
 

×
Subiecte în articol: X Factor
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close