Antena 3 CNN Actualitate Media Ce a pățit o prezentatoare Antena 3 în parcare! ”Sunteți un mârlan!”

Ce a pățit o prezentatoare Antena 3 în parcare! ”Sunteți un mârlan!”

Ce a pățit o prezentatoare Antena 3 în parcare! ”Sunteți un mârlan!”
13 Dec 2017   •   13:05

Lorena Burlacu, prezentatoarea matinalului Antena 3, a povestit un moment incredibil trăit zilele trecute. Vedeta s-a trezit blocată de o mașină în parcare, iar șoferul nu era la volan. Lorena a așteptat minute în șir pentru a veni cineva să o ”salveze”, însă nici urmă de șoferul care cel mai probabil ”uitase” că blocase o altă mașină. Surpriza vine abia când acesta s-a întors și s-a comportat extrem de nepoliticos cu vedeta TV. 

”Ne plângem de țara asta, de politicieni, de legi, de infrastructură, de salarii, de trafic, de orice, dar uităm să ne uităm în oglindă. Pentru toate astea suntem și noi responsabili. Care noi? Noi toți. Noi ăștia care înjurăm în trafic, noi ăștia care aruncăm gunoaiele pe jos, noi ăștia care nu mai avem pic de respect pentru oameni, noi ăștia care trăim fără niciun fel de reguli deși ne plângem că nimeni nu respectă legea.

Astăzi îmi găsesc mașina blocată în parcare. Șoferul nicăieri, număr de telefon în parbriz… lipsă. Aștept, întreb în stânga și-n drepta,  nimic… Aștept! Sun la poliție, poliția mă invită la secție să fac plângere. Nu, mulțumesc! N-am cu ce să ajung, sunt “puțin” blocată! Aș vrea mai întâi să faceți ceva cu autobuzul din dreptul mașinii mele, lăsat fără pic de jenă, aproape în mijloculul drumului.

Mă enervez, mă calmez, iarăși mă enervez… După o oră, apare și șoferul. Cu pieptul în față, cu tricoul mulat pe burtă, mă abordează cu un tupeu incredibil, mai să-mi dea și două palme: Ce? Tu vrei să ieși? Mă iertați că vă deranjez, dar vă păzesc mașina de multe zeci de minute. Ce, cât ați așteptat, 5 minute!? Mare lucru, mai faceți și gură! Dacă mă enervez o las aici toată ziua…

Stimate domn, mă iertați, sunteți un mârlan! Cu respect vă spun! Iar țara asta e așa cum e din cauza celor ca dumneavoastră! De unde atâta indiferență, atâta lipsă de bun simț, atâta grosolănie? Orice om normal și-ar fi cerut scuze: iertați-mă, îmi pare rău că v-am lăsat să așteptați! Atât de simplu…. De ce ne place să fim aroganți, needucați, indolenți, ipocriți? Să arătăm cu degetul către celălalt, chiar și atunci când noi suntem de vină… Uite așa începe hoția! Nu există scuze pentru un astfel de comportament. N-avem dreptul să ne plângem pentru ce ni se întâmplă atâta vreme cât nu ne vedem gunoiul din ochi.

Nu e o dramă întâmplarea de astăzi, dar astfel de scene care trădează indiferența, lipsa bunului simț, au loc în fiecare zi: în trafic, în autobuz, la supermarket, la job, peste tot! Sunt simple dovezi de neomenie, de nesimțire, dar de aici pleacă totul. De la senzația că poți fenta, că poți fi șmecher, că poți păcăli…” a scris Lorena pe blogul personal. 

×
Subiecte în articol: masina sofer parcare
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close