Antena 3 CNN Actualitate Media Ce se întâmplă cu show-ul The Grand Tour, după accidentul înfiorător al lui Richard Hammond. Jeremy Clarkson spune tot!

Ce se întâmplă cu show-ul The Grand Tour, după accidentul înfiorător al lui Richard Hammond. Jeremy Clarkson spune tot!

Ce se întâmplă cu show-ul The Grand Tour, după accidentul înfiorător al lui Richard Hammond. Jeremy Clarkson spune tot!
Sursa foto: Foto: The Grand Tour/Facebook
14 Iun 2017   •   14:59

Richard Hammond și-a lăsat fanii fără cuvinte atunci când a înșelat moartea încă o dată, după un accident înfiorător care a avut loc pe un traseu montan, în timpul filmărilor pentru show-ul automobilistic The Grand Tour.

Fosta vedetă Top Gear a fost transportat de urgență la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina pe un traseu din Elveția, în timpul filmărilor pentru emisiune.

În mod absolut miraculos, Hammond a reușit să iasă din mașină pe propriile picioare, chiar înainte ca aceasta să ia foc.

Colegul său de emisiune, Jeremy Clarkson a vorbit recent despre soarta emisiunii The Grand Tour, având în vedere accidentul lui Richard Hammond.

"Mulți dintre voi v-ați întrebat dacă genunchiul rupt al lui Hammond va afecta filmarea pentru sezonul doi al Grand Tour. Și răspunsul scurt este: da. Chiar în acest moment, James May așteaptă pe Aeroportul din Gatwick să ia un avion spre o filmare pe care Hammond ar fi trebuit să o facă. În acest timp, eu mă trezesc dis de dimineață să rescriu toate scenariile și ideile pe care le aveam pentru perioada următoare, pentru că Hammond nu va mai putea conduce în următoarele luni. Iar el se află pe un pat, în Alpii elvețieni, în timp ce asistente drăguțe au grijă să-i ofere tot ce are nevoie, ba chiar și droguri”, a spus Jeremy Clarkson, potrivit Mirror.

Mai mult, acesta a dezvăluit că prietenul său rănit se va întoarce la emisiune săptămâna viitoare, unde va face „muncă de birou”, pentru că „nu mai avem toner pentru fotocopiatoare, iar fata care face cafeaua este în vacanță”.
 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close