Antena 3 CNN Actualitate Media Ce spunea Florin Busuioc despre programul său încărcat: „O să am destule ore de somn când totul se va săvârși”

Ce spunea Florin Busuioc despre programul său încărcat: „O să am destule ore de somn când totul se va săvârși”

Ce spunea Florin Busuioc despre programul său încărcat: „O să am destule ore de somn când totul se va săvârși”
07 Noi 2018   •   09:53

Florin Busuioc a făcut infarct, marți seară, pe scenă, în timpul unui spectacol în Craiova. La fața locului a fost chemată o ambulanță SMURD, iar acestuia i s-a acordat îngrijiri la fața locului. În cursul nopții, el a fost operat pentru montarea unui stent.

Într-un interviu acordat anul acesta, în luna iunie, pentru Libertatea, actorul Florin Busuioc nu se plângea de programul său încărcat, mai ales că luase decizia să se întoarcă pe scenă. Dimpotrivă, spunea că este fericit cu hotărârea luată.

„Nu, nu mi s-a întâmplat niciodată să ratez un spectacol. Iar dacă s-a amânat un spectacol, am fost anunțat din timp de acest lucru. Și da, s-a întâmplat din cauza vremii nefavorabile…Nu simt ca aș fi tăiat din timpul liber pe care l-aș fi folosit în alt fel, adăugând un lucru extraordinar de plăcut, pentru că mă simt bine să fac teatru, mă simt bine să combin televiziunea cu teatrul si o să am destule ore de somn când totul se va săvârși…”, povestea actorul.

×
Subiecte în articol: florin busuioc
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close