Antena 3 CNN Actualitate Media Clipe de coșmar pentru Amalia Enache! Vedeta TV, furioasă după ce fiica sa a fost implicată într-un incident pe aeroport

Clipe de coșmar pentru Amalia Enache! Vedeta TV, furioasă după ce fiica sa a fost implicată într-un incident pe aeroport

Clipe de coșmar pentru Amalia Enache! Vedeta TV, furioasă după ce fiica sa a fost implicată într-un incident pe aeroport
Sursa foto: Foto: Instagram/Amalia Enache
07 Feb 2018   •   15:33

Clipe de coșmar pentru Amalia Enache. Vedeta TV a postat un mesaj extrem de dur, după ce fiica sa a fost implicată într-un incident pe un aeroport din Zurich.

„După un zbor lung şi, desigur, obositor din Rio de Janeiro, ajung împreună cu fetiţa de un an jumate în Zurich, la îmbarcarea spre ultimul avion pâna să revenim în România. Deja e clar că suntem aproape, oamenii din jur vorbesc româneşte. Şi nu numai aşa aveam să-mi dau seama. În faţa noastră se aşaza această domnisoară. Fetiţa mea vede ursuleţul, zămbeste si mi-l arată. «Da, mamă, e un ursuleţ de pluş». «Mor, mor», mă completează Alma si mi-l arată din nou binedispusă. Domnisoara ne aruncă o privire ucigatoare şi se bosumflă şi mai tare. Înţeleg îndată. «Mamă, ursuletul doarme acum şi nu vrem să-l trezim». Copilul încearcă totuşi să facă un pas timid spre jucărie. Domnisoara trage de urs înfuriată, îl întoarce cu faţa in jos si se uită cu dispreţ la Alma. Prietenele ei incearcă: «Dă-l, fată puţin copilului!», «Nu, nu, nu!». Prietenele ei izbucnesc în râs.

Îmi trec atunci prin minte familia de pe plaja din Paraty care i-a dăruit Almei un colac de baie în formă de avion, pe care noi l-am dăruit apoi mai departe înainte de plecare unei alte fetiţe pe plajă. Toate braziliencele tinere si frumoase care se opreau pe stradă să-i spună ceva frumos Almei şi bucuria lor de viaţă. Toţi copiii de toate vârstele cu care se juca pe toate plajele fără să se supere vreunul că îşi împarte jucăriile. Familia de argentinieni cu 4 copii care i-au dat biscuiti şi suc şi nouă mate, la apus, pe nişte stânci. Oamenii de pe stradă şi bucuria lor la vederea copilului, reacţiile, de fapt pofta lor de viaţă.

Mă gândesc la Dragnea (jur, mi-a venit şi el în minte la povestea asta!), la faptul că urmaşele cucoanelor tapate în exces sunt fetele aceste cu extensii in exces... Hopa! Apoi îmi dau seama şi că atunci când îţi pui extensii, ghetuţe roz, geacă roz, pantaloni de latex, bluză cu Mickey Mouse şi poşetă cu iepuraş un pic de celebritate sigur îţi doreşti. Aşa că eu sunt altruistă şi ştiu ca pot să ofer celebritate.

P.S.: Alma a înţeles că ursuleţul dormea şi se va juca altădată cu el”, a scris Amalia Enache pe o reţea de socializare.

 

×
Subiecte în articol: vedeta tv
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close