x close

Controversă internaţională. O fetiţă de 10 ani pozează în ipostaze provocatoare pentru revista Vogue

de N.B.    |    05 Aug 2011   •   19:10
Controversă internaţională. O fetiţă de 10 ani pozează în ipostaze provocatoare pentru revista Vogue Foto: about-face.org

O fetiţă  de 10 ani a pozat  în ipostaze provocatoare într-un pictorial din revista Vogue, stârnind o dezbatere virulentă. Copila a apărut îmbrăcată şi machiată precum o femeie, ceea ce a stârnit numeroase controverse în intreaga lume. Guvernul din Marea Britanie a impus recent restricţii cu privire la apariţia copiilor în mass-media în ipostaze cu conotaţie sexuală.

Modelul de zece ani nu este primul copil care pozeză pentru o revistă de modă. Pozele din revista Vogue depaşesc, însă, cu mult ideea de copil nevinovat care doreşte doar să se joace şi amuze, iar acest lucru a stârnit reacţii vehemente.

Copila, pe numele ei Thylane Lena-Rose Blondeau este fiica unui fost fotbalist francez, Patrick Blondeau, şi a actriţei şi prezentatoarei TV Véronika Loubry care par să nu fie deranjaţi deloc de scandalul stârnit.

Guvernul din Marea Britanie a impus recent restricţii cu privire la folosirea copiilor în mass-media în ipostaze provocatoare şi a conţinutului sexual în publicitate.

Citeşte mai multe despre:

model sexy
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati