Antena 3 CNN Actualitate Media Cornel Nistorescu: „Iohannis trebuie să trăiască această funcție cu devotament pentru țară”

Cornel Nistorescu: „Iohannis trebuie să trăiască această funcție cu devotament pentru țară”

Cornel Nistorescu: „Iohannis trebuie să trăiască această funcție cu devotament pentru țară”
Sursa foto: Foto: Presedincy.ro
01 Apr 2018   •   18:25

Cornel Nistorescu a fost invitatul Danei Chera în emisiunea „Adevăruri de viață”. Jurnalistul a mărturisit care este diferența între Traian Băsescu și Klaus Iohannis. Totodată, acesta i-a dat și un sfat actualului șef al statului.

„E o diferență, tace, vorbește puțin, e lipsit de umor, este mai mult în provincie, nu încearcă nimic, nu are nicio idee. E continuatorul aceluiași stil de politică. Se bazează pe mecanismele lui, mare parte din echipa din structurile din servicii, de DNA, de Parchet. În general, ar trebui să se înconjoare de o echipă cu care să realizeze proiectele pe care le are în cap. Dacă a venit pentru interese e păcat. Klaus Iohannis a venit de la Sibiu fără echipă. A venit cu un singur sau doi oameni. Nesemnificativ. El nu are o echipă. A adunat. E o echipă încropită. Nu a fost nicio schimbare. (...)Președintele nu e un promotor nici de încredere, nici de proiect. Să trăiască această funcție cu devotament pentru țară”, a declarat Cornel Nistotescu.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close